vineri, 1 august 2008

INTERVIUL SAPTAMANII!


Pentru primul interviu al clubului l-am invitat pe Marius Ciocan, care a fost amabil sa ne raspunda la cateva intrebari!
- Ai amabilitatea sa-mi raspunzi la cateva intrebari?
- Cu cea mai mare placere!
-In primul rand, un bun venit la FC PREDEAL!
-Bine v-am gasit, e o placere sa fiu alaturi de voi, am gasit un colectiv foarte prietenos si cald.
-Cu ce ganduri pornesti la drum in primul tau sezon in liga a III a?
M.C.:Avand in vedere faptul ca sunt la o echipa foarte tanara, in care foarte multi jucatori sunt la primul se4zon in liga a III a, sper sa facem o figura frumoasa, sa multumim publicul predelean.Din punctul meu de vedere, sper sa fac o figura cat mai frumoasa si sa ajut echipa astfel incat la sfarsitul competitiei sa fim cat mai sus posibil!
-Stiu ca ai promovat cu VICTORIA BOD la sfarsitul trecut de campionat... iti pare rau ca te-ai despartit de echipa?
M.C.:A fost un an frumos la BOD in care am reusit sa promovam din judet, era un colectiv unit si acolo, cu multi jucatori experimentati, de la care aveai ce sa inveti... cat despre despartire vreau sa cred ca a fost un pas inainte pentru mine si nu regret despartirea de VICTORIA BOD!
-Cum te-ai simtit in tricoul predealului in meciul de debut de la HARMAN?
M.C.:A fost primul meu meci oficial in culorile predealului si dupa un inceput mai ezitant, am reusit sa trec peste emotii si am reusit sa ne facem jocul. A fost un debut cu dreptul si sper ca si restul meciurilor sa fie la fel de placute si finalurile lor sa ne prinda la fel de bucurosi.
-Ai vazut seria din care face parte FC PREDEAL in campionat? Ce parere ai, la prima vedere?
M.C.:Nu stiu ce sa spun despre restul echipelor caci nu le stiu prea bine, doar pe cele din brasov ca am mai citit prin ziare achizitiile care s-au mai facut, cred ca va fi un campionat echilibrat si sper sa facem o figura frumoasa!
-Azi ai meci cu juniorii lui FC BRASOV, acolo unde nu de mult ai activat si tu, cum vezi reantilnirea cu antrenorul?
m.c.:Da, va fi un meci de pregatire cu juniorii de la FC BRASOV..., primul meu antrenor a fost domnul MIHAITA PANACHE, o sa fie un meci in care vom incerca sa legam cateva relatii de joc.Reantalnirea cu fostii mei antrenori nu poate decat sa ma bucure.
-In incheiere ,un mesaj fanilor FC PREDEAL...
m.c.:In primul rand sper sa vina in numar cat mai mare la stadion si sa ne incurajeze pentru ca o sa avem nevoie... si noi suntem la inceput de drum si n-o sa ne fie usor, dar cu ajutorul lor poate o sa ne fie mai usor!
Interviu realizat de : ROBERT BENEDEK

Niciun comentariu: